maanantai 1. joulukuuta 2008

Näläkä!

Nyt se sitten alkoi. Nälkä. Aamupäivät menevät ihan hyvin eikä minkäänlaisia pahoinvoinnin merkkejä ole. Mutta iltapäivät menevätkin sitten hieman heikommin. Lounaan jälkeen alkaa vähitellen etenevä huononolon kausi, jonka saan näköjään päättymään vain syömällä 'oikean' aterian. Tänään yritin syödä banaaneja ja pähkinöitä päivällä välipalaksi, mutta ei se oikein auttanut.Kun pääsin kotiin viiden maissa, olisin voinut syödä vaikka hevosen. Päädyin kuitenkin nuudeleihin ja nakkikastikkeeseen (!), joka oli erittäin hmm...mielenkiintoinen kokemus :) Ehkäpä huomenna pitää varata töihin voileipä tms, jotta vältyn liian höntiltä ololta. Mitenkäs muut ovat asian ratkaisseet?

Ja muutenkin ruoka tuntuu nyt kyllä maistuvan todella hyvin. Onnekseni en ainakaan vielä himoitse mitenkään erityisesti rasvaista tai muuten erityisen epäterveellistä ruokaa. Mutta sen pitää olla oikeaa! Mihinkähän tässä vielä joutuu kilojen kanssa...

Ensimmäinen neuvola on varattu ja sinne mennäänkin sitten joulukuun puolessa välissä. Tuntuu se vaan edelleenkin oudolta, että minua onnitellaan vauvasta. Tekee mieli kysyä, että anteeksi mitä? Minähän sain raskaustestistä plussan enkä mitään vauvaa. Ehkäpä aivoissani on vielä viimeinen piuha yhdistymättä sen suhteen että nämä kaksi asiaa ilmeisestikin, kaiken mennessä onnellisesti, liittyvät yhteen.

Ei kommentteja: