tiistai 30. joulukuuta 2008

Sain siis helpotuksen (ainakin hetkellisen) pahoinvointiini Seaband akupunktiorannekkeista. Sehän sitten johti eiliseen ylensyöntiin ja muunlaisiin vatsapuruihin.Muutoin olenkin pienehkön flunssan kourissa, joten huonon olon summa on vakio.

Mies alkoi toteuttamaan Puuha Pete-harjoituksiaan, joten katselen nytkin televisiota Neiti A:n kanssa. Hän on siis mieheni edellisestä liitosta ja ikää on jo 5v. Näistä 'äitipuoli'-mietteistä ehkä myöhemmin lisää, koska kyllähän tämä on erilainen tilanne kuin ns.normiperheessä. Ja mies on kyllä ymmärtänyt nyt vihdoin senkin, kuinka paha olo minulla voi välillä olla eikä vaadi ihan älyttömiä ja liikoja.

Huomenna tulee laskennallisesti 10viikkoa täyteen ja kaikista suurin keskenmenon riski on ilmeisesti ohitse. Minun on vaan niin vaikea ajatella, että vatsastani olisi oikeasti tulossa jotain ulos 7kk:n päästä :) Ehkäpä se konkretisoituu jossain vaiheessa. Ja tänään sain myös normaalit farkut jalkaan vaikka tunne ei ollutkaan mitenkään järjettömän mukava. Mutta kukapa nyt haluaisi muutenkin lomalookista vaihtaa työvaatteisiin? Nyt siis kuitenkin siedettävä olo! Hiphei!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon! Olet siis nyt selvinnyt pahimman keskenmenoajan ohitse:)

Vaikea sitä munkin on kuvitella että joku sieltä syntyy mutta sitten kun sen kuvitelman saa "päälle" niin aika nastaltahan se alkaa tuntua. Tai oikeastaan ihmeeltä, melkoinen ihme nyt sullakin tommonen 4-5 cm ja sitten 7 kk päästä jo 40-50 cm ja ihan aito elävä ihminen!

Toivottavasti toi sun pahoinvointi menee nopsaa ohitse, mulla se ei kestänyt kun ehkä 2 viikkoa mutta muistan kyllä jatkuvan kuvotuksen. Lekurin mukaan menee vielä ainakin toiset 10 viikkoa ennenkun se maha alkaa kunnolla kasvaa, mutta sitten kaikki tapahtuukin tosi nopeaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle.
Kaikkea hyvää odotuksesi kanssa.
Ja muutenkin.

vintti