torstai 11. joulukuuta 2008

Hmm..päädyin poistamaan erään liiallisessa hormonihöyryssä kirjoitetun viestin.

Ja valitettavasti päädyin myös eräälle vauvafoorumille, jossa näin alkuajan odottajien keskuudessa keskustellaan kovasti keskenmenoista. Juuri joku oli ultrassa ja alkio oli kuollut ihan ilman kipuja, vuotoja tai mitään viikoilla 8+. No kiva! En voi sille mitään, että tottakai tuollaiset uutiset vaikuttavat minuun, vaikka kuinka yrittäisin ulkoistaa ne. Varsinkin kun olen nyt pari päivää kärsinyt jomottavammasta kivusta oikeassa nivusessa. En itse ala toivottavasti panikoimaan asian kanssa pahemmin, mutta ehkäpä tässä viikkojen edetessä huoli muuttuu vaan kovemmaksi. Tämä on totaalista arpapeliä, jos ei tavallaan edes 'luontoon' voi luottaa. Eli siihen, että saisin jotain merkkejä siitä jos jokin on pielessä. Miksi, oi miksi minun pitikään mennä lukemaan yhtään mitään? No, tyhmästä päästä kärsii sitten kaikki.

Jonkin verran pahoinvointituntemukset ovat hellittäneet kuten myös rintojen arkuus + vatsan turvotus iltaisin. On kai kaksi vaihtoehtoa: a) kroppani on tottunut tähän ja pääsin tosi helpolla alkuvaiheesta tai b) ??. Nälkä minulla on edelleen ja voisin juuri nytkin syödä vaikka kuinka paljon.

Mutta edelleenkään en ole menossa varhaisultraan ellei ole pakko. Yritän vaan ajatella positiivisesti ja uskoa siihen, että kaikki menee hyvin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti menee hyvin. Mutta jos sinusta vähänkin tuntuu epävarmalta niin mene ihmeessä varhaisultraan, se kirpaisee kerran lompakossa ja tulee paljon parempi mieli.

Omani juuri näin elävänä heiluvaisena ja miten suuri huoli on pois sydämeltäni.

Minäkin mietin noita keskenmenoja kun oli vuotoja ja kaikenlaista. Mutta terveeltä näytti ja aivan ihanalta!

Paljon tsemppejä sinunkin raskauteesi ja hyvää viikonloppua!

Maiju kirjoitti...

Tsemppiä alkuraskauteen :) itse kävin alkuraskauden ultrassa ja oli se kyllä sen rahan arvoista.
Tuo kipu nivusissa voi hyvinkin olla kohdun liitoskipuja tai johtua ihan vaan kohdun kasvusta koska se venyy. Tuttuja oloja ;)

Anonyymi kirjoitti...

Netti on kyllä ihan paras paikka raskausajan paniikkien luomiseen. Minäkin olen niin tyhmä, että "kaivan verta nenästäni" ja kiusaan itseäni googlettamalla milloin mitäkin ikävää. :/ En suosittele!

Varhaisultrassa mä kävin kummastakin, mutta olenkin niin onneton hermoilija, että mun oli pakko. Mut tosiaan, ennemmin kuin pitää itseään piinassa, kärsii kukkarossaan tuon ultran hinnan.

Hyviä vointeja! :)