lauantai 31. tammikuuta 2009

Satako?

Kävin kuikuilemassa naapurilta että ollaan satanen jo ylitetty. Että mitäh? Kuka huijaa nyt ja ketä? Enää siis n.180 päivää. About....

Omat oireeni ovat miltei tyystin kadonneet kuin savuna ilmaan. Vatsa on pyöristynyt hieman, mutta voisinpa väittää, että suuri osa siitä on ihan ihraa. Yllättäen pystyn nyt parin viikon tauon jälkeen myös köllöttelemään puoliksi vatsallani, joten kieltämättä on hieman oudohko olotila. Mitään oikeasti ongelmiin viittaavaa ei ole, joten kai tässä nyt vaan sitten odotellaan. Ja odotellaan. Ja jos vielä vähän odotellaan :D

Muutoin suht tasainen olotila. Olisihan se kivaa raportoida jostain suurista muutoksista tai eteenpäin menoista, mutta ei. Ensi viikolla ajattelin silti tilata neuvolaan ajan 'hermostuneisuuden' vuoksi. Joissakin kunnissa kun neuvoloita on joka kuukausi, mutta Hesassapa ei. Noh, olen veroni maksanut (ilkeästi ajateltuna), joten haluan myös, että minua ja vauvaa seurataan myös vaikka ei suurempia ongelmia ole. Ja kyllähän mä haluan ne sydänäänet kuulla. Tottakai.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi, "naapuri" täällä terve! Kyllä, sata lasissa!

Ja ihan samoissa fiiliksissä mennään täälläkin! Ei oireita, ei oikein vauvamahaakaan. Ei muuta kuin odotusta, odotusta ja odotusta. Sitten kun tarpeeksi odottaa, niin alkaa huolia milloin mistäkin. Seuraava etappi taitaa olla puoliväli eli rv 20. Silloin jännätään rakenneultraa! Ainiin, ehkä sitä ennen voisi bongailla jo liikkeitä.

Käy ihmeessä kuuntelemassa sydänäänet. Itse sain siitä ainakin vähän rauhaa (jep, kahdeksi päiväksi, jonka jälkeen taas mietin, että onko kaikki hyvin).