keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Ultrattu on

Nyt on sitten ensimmäinen ultra takana. Vatsassa lilluskeli vilkkaasti hyvin kasvanut ja kehittynyt vauvanalku. Kaikki varpaat ja sormet löytyivät eikä turvotustakaan ollut sanottavammin. Reisi oli tarpeeksi pitkä myös ja ultraajan mielestä olisi ollut hieman pidemmällä kuin mitä laskujen mukaan eli 12+6 vs.12+0. Mutta eipä tuota laskettua aikaa mennä muuttamaan tuollaisten perusteella...

Ja kyllä, olen edelleen hämmentynyt, epäuskoinen ja vaikka mitä. Jotenkin on vaikea sisäistää sitä, että minusta olisi tulossa äiti! Biologisesti joo kyllä ehkä, mutta että henkisestikin. Onneksi on tämä 9kk:n odotusaika kuitenkin nyytille.

Minulla on paljon kysymysmerkkejä liittyen vauvaan, itseeni, parisuhteeseeni ja vauvan isään. En halua enkä jaksa niitä tänään ajatella vaan keksin selviämisstrategian sitten aikanaan. Tänään on kuitenkin saavutettu ensimmäinen 'konkreettinen' etappi ja nyt pitäisi vaan ymmärtää, että meille tulee oikeasti vauva.

4 kommenttia:

Iiris kirjoitti...

Noniin, onneksi olkoon! Eiks vaan, aikamoinen fiilis katsoa sitä kaveria sieltä näytöltä:)

Saitteko kuvia, dvd:n? Mulla onkin kakkosultra jo kuukauden kuluttua ja kohta tämä onkin jo ohi...:) Sulla on varmaan la siinä heinä/elokuun vaihteessa?

Anonyymi kirjoitti...

Ultra oli minulle ensimmöinen konkreettinen muistutus siitä, että minusta tulee äiti- siihen asti kaikki oli ''leikkiä''.

Moni alkoi muuttumaan juuri tuon jälkeen.
Sinulla on ollut synttärit. Onneksi olkoon roppakaupalla!

Raskausajan mielialavaihtelut oli minulla ainakin hurjia,vasta jotensakin aika lopussa iski hurja seesteisyys.

Halaus Mansesta.

vintti

Anonyymi kirjoitti...

Terve eksyi jostain blogiisi, täällä samassa tilanteessa ootellaan esikoita viikolla 15+1.

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Löysin lukemaan blogiasi kun olit kommentoinut omaani. Kiitos siitä! :)

Onnittelut ultrakuulumisista! Muistan, kuinka täydellisen onnellinen sitä oli ekan ultran jälkeen. Kyllä se pelotti, mitä näkyy vai näkyykö mitään. Ja nyt on se pikkuinen kasvanut ihan vauvan kokoiseksi ja odottaa enää vain syntymää. <3
Hauskaa verrata muutamaa ultrakuvaa, jotka ovat jääkaapin ovessa. Vauva kasvaa niin nopeasti.

Onnea odotukseen myös jatkossa! Lisäilen blogisi seurantalistaani. :)